Вход | Регистрация

Вход

Loginname: Парола: Забравени детайли? Регистрация

Книги


Училище за изцерение - Кърри Блейк
news

Когато ние се обръщаме към болестта, ние се обръщаме към нея
като към дявола. Ние се отнасяме към болестта като към личност и
й говорим да направи това, което ние искаме да направи. Например,
ако болестта е рак ние говорим - "дяволе, аз говоря на теб и ти запо-
вядвам, махни се, излез в името на Господ  Иисус Христос”!

Виж повече
Как да бъдеш воден от Духа на Бога - К. Хегин
news

Християнският живот никога не е бил предвиждан да съществува без водителството и реалното присъствия на Святия Дух! Сам Господ Исус казва, че за нас ще е по-добре, когато Той отиде при Отец в Небесата и ни изпрати Духа Си, Който ще е винаги с нас, ще ни припомня казаното от Него и ще ни води на всяка истина!

Виж повече
Думите - К. Хегин
news

Според Библията ДУМИТЕ ни разрушават или ни правят пълни с радост, щастие и здраве. Нашите ДУМИ – ДУМИТЕ, които сме говорили вчера – правят живота ни такъв, какъвто е днес.

Виж повече
Властта на вярващия - К. Хегин
news

Властта на вярващия е разкрита в "Посланието към ефесяните" по-пълно, отколкото в което и да е друго послание, написано до Църквите. Тъй като тази книга е базирана на Ефесяни, нека ви окуража да четете няколко дена първите три глави на посланието отново и отново.

Виж повече
Вашата присъда за празния гроб - Вал Грийв
news

В тази книга Вал Грийв кани читателя да стане член на едно съдебно заседание. Той излага доказателствата за възкресението на Исус Христос и очаква вашата присъда. За мен това беше завладяващо четиво -- стимул за интелекта и предизвикателство към духа. Мисля, че то ще привлече вниманието както на юристи, така и на неспециалисти.

Виж повече
Не обвинявай Бога - К. Хегин
news

Брат Хегин обяснява чрез Божието Слово, на разбираем език, защо Бог не е виновен за лошите неща, които са се случили или се случват в живота ти!  Библията е категорична в това отношение, че само и единствено всеки добър дар слиза от Отца на светлините, в Когото няма изменение или сянка от промяна! - Як. 1:17.

Виж повече
Ако искаш Божието най-добро - Д. Принс
news

Нашите лични взаимоотношения с Бога никога не са едностранни. Винаги има две страни; има винаги две посоки. От една страна е това, което Бог ни е предоставил; от друга страна как откликваме на това, което ни е предоставил.

Виж повече
Тайни за молитвата - К. Хегин
news

Ако искаме молитвата ни със сигурност да достигне, трона, трябва да дойдем според правилата записани в Божието слово. Йоан 16:23-24 казва: "И в онзи ден няма да Ме молите за нищо. Истина, истина ви казвам, каквото и да попросите от Отца в Мое име, ще ви бъде.

Виж повече
Благословение или проклятие - Дерек Принс
news

В Библията са описани както благословенията, така и проклятията! Днес Бог ги поставя пред тебе и те кара да избереш със свободната си воля. Възможно ли е в живота на християнин да действа проклятие и ако - да, как да се освободиш от него!

Виж повече
Святият Дух - Дж. Бивиър
news

Авторът на тази книга държи тя не само да се прочете от корица до корица, но и да оставим Святият Дух да ни води в преживявания с Него и опитности, които да увеличат простора на нашия духовен живот и неговата реалност и истинност!

Виж повече

Статии


Както беше в Ноевите и Лотовите дни ...

news

В 17-та глава на Лука Госппод Исус споменава за Ноевите и Лотовите дни. Там не е толкова важен списъка в текста "садяха, градяха, женеха се ...." а характеристиките на времената

Виж повече

The Great Reset – Ще има ли голямо зануляване?

news

Днес много се говори за „голямото зануляване“, но библейско ли е то? Има ли го в Библията въобще и ще остави ли Бог елита да прави каквото си иска на земята? Да видим какво казва Словото по въпроса

Виж повече

Грабването

news

Тази статия е продължение на поредицата „Как да тълкуваме и разбираме Библията“ и днешната тема е „Грабването“.

Виж повече

"Как да тълкуваме и разбираме Библията (пример: Духовните дарби)"

news

    В зората на Църковния период, когато в тялото на Христос започват да навлизат ереси, Църквата не толкова канализира, структурира и дефинира своите учения и доктрини, колкото създава правила за тълкуване и разбиране на библейските текстове.

Виж повече

ООН иска да въведе постепенно Новият световен ред между 2021 и 2030

news

От години президенти и премиери (Клинтън, Буш и бащата и синът, Обама, Гордън Браун и други), държавни секретари като Кисинджър и други говорят постоянно за въвеждане на Новият световен ред. Какво означа това за хората?

Виж повече

Второ съборно послание на апостол Йоан

news

Изследване на посланието според методите на Херменевтиката и значението на оригиналните думи.

Виж повече

"Бог допуска"

news

В духовният свят всичко опира и се управлява от „легалното право“ - който има легално право върши волята си, който няма – не може да направи нищо, дори и да иска!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 3 част

news

Противоречието ( на пръв поглед) идва в следващия стих – Знаем, че всеки роден от Бога НЕ ВЪРШИ (прави, създава, произвежда, изгражда, твори) ГРЯХ!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 2част

news

Вижте каква любов (уважение, оценяване) ни даде (показа) Баща ни, да се наречем (назовем) деца (чада, синове, наследници) на Бога и сме!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 1 част

news

 Той насочва посланието си към три групи вярващи – бащи във вярата, младежи във вярата и деца във вярата, към всички Божи деца, без ограничение.

Виж повече