Вход | Регистрация

Вход

Loginname: Парола: Забравени детайли? Регистрация

Не обвинявай Бога - К. Хегин

Публикувано от Ivan Antonov (batvan) на Dec 13 2014
Книги >>

Изтеглете книгата от тук!

         Често,преди да можеш да получиш нещо от Бога, трябва да намериш отговорите на въпросите, които те държат далеч от получаването. Докато се тълпят въпроси в ума ти, там ще има и съмнение. А докато имаш съмнения твоята вяра ще бъде възпрепятствана.

         Зная, от моя лична опитност на болнично легло, че имаше въпроси в моя ум, които трябваше да бъдат разрешени преди вярата ми да бъде ефективна. Аз трябваше да намеря отговорите сам. Поради тази причина бях вързан на легло 16 месеца на възраст от 15 до 17 години.

          Понякога ми отнемаше седмици и месеци да намеря отговорът на един въпрос и точно по времето, когато намирах един отговор, дяволът щеше да ми донесе нещо друго.

         За дълго време дяволът се опитваше да ми каже, че Бог ме е огорчил и ме наказваше за някое зло, което съм сторил в живота си. Аз слушах това известно време,но накрая казах: ”Дяволе, аз бях роден така. Аз бях роден с деформирано сърце и сериозно вътрешно безпокойство. Каква ще бъде ползата ако Бог ме наказва за нещо, което дори и не зная? Това не може да бъде вярно!”

Последна промяна: Dec 13 2014 в 10:41 PM

Назад