Вход | Регистрация

Вход

Loginname: Парола: Забравени детайли? Регистрация

Тайни за молитвата - К. Хегин

Публикувано от Ivan Antonov (batvan) на Nov 04 2014
Книги >>

Изтегли книгата от тук

 

    Исус е нашият защитник, ходатай, адвокат и Господ (Господар). Той стои между нас и Отец. Няма място в Библията, където да е записано, че Исус е казал на учениците си да се молят на Него. Те при всички случаи трябваш да се молят на Отца, в Неговото Име.
    Ако искаме молитвата ни със сигурност да достигне, трона, трябва да дойдем според правилата записани в Божието слово. Йоан 16:23-24 казва: "И в онзи ден няма да Ме молите за нищо. Истина, истина ви казвам, каквото и да попросите от Отца в Мое име, ще ви бъде. Досега нищо не сте искали в Мое име, искайте и ще получите, за да бъде радостта ви пълна". Забележете, че Той казва: "В онзи ден няма да ме молите..." Исус каза това точно преди да ги напусне. Той говореше за застъпническото си място от дясно на Отца, когато се възнесе и седна горе. Един друг превод казва: "В онзи ден няма да се молите на Мен." Исус каза да се молим на Отца в Неговото име. Няма друг път.
    Можем на Исуса да кажем колко Го обичаме и ценим, но когато се отнася до молене и просене (искане), трябва да молим Отец чрез Господа Исуса.
Ефесяни 3:14-15 казва: "Затова прекланям колене пред Отца на Нашия Господ Исус Христос, по които се наименува цялото семейство на небето и земята". Не е важно в каква църква членуваш, а към кое семейство принадлежиш.
    Мнозина знаят за молитвата към Бога, но не знаят нищо за молитвата към Отца. Те не говорят като хора, които наистина Го познават. Той е Бог на света, а за мен - Баща. Истинска радост е да знаеш, че Отец ще отговори на молитвите ти.

Последна промяна: Nov 04 2014 в 11:23 PM

Назад