Вход | Регистрация

Вход

Loginname: Парола: Забравени детайли? Регистрация

The Great Reset – Ще има ли голямо зануляване?

Публикувано от Administrator (admin) наSep 07 2021
Статии >>

Днес много се говори за „голямото зануляване“, но библейско ли е то? Има ли го в Библията въобще и ще остави ли Бог елита да прави каквото си иска на земята? Да видим какво казва Словото по въпроса

И така. Днес има много хора включително християни, които слушат бълвоча на елита за така нареченото „голямо зануляване“. Световният икономически форум с неговият създател начело Клаус Шваб, който непрекъснато говори за своите планове за „голямо зануляване“. Непрекъснато излизат статии и клипове в интернет. Много хора се ядосват на плановете на елита, много хора включително християни се страхуват и тотално игнорират въпроса защото ги е завладял дух на страх. Да, страхът е дух. Защо иначе в Словото ще ни предупреждат за него? Защо Павел го нарече „дух на страх“?

2 Тимотей 1:7
Защото Бог ни е дал дух не на страх, а на сила, любов и себевладение.

Има ли го голямото зануляване в Библията? И отговорът е твърдо „Да!“, но то не е така, както си го представят елита. Клаус Шваб написа книга, но дори плагиатството му е неуспешно, защото не е чел по-старата книга, иначе щеше да знае как свършват нещата (не добре за тях).  

Още преди 2500 години Бог говори на Исая и му каза, че ще има ново небе и нова земя. Какво е това, ако не едно голямо зануляване?

Исая 65:17
Понеже, ето, създавам ново небе и нова земя; И предишните неща няма да се спомнят, Нито ще дойдат на ум.
Исая 66:22
Защото, както новото небе И новата земя, които Аз ще направя, Ще пребъдат пред Мене, казва Господ, Така ще пребъде родът ви и името ви.

Някой ще каже, да де ама тук Бог не казва, че ще рестартира всичко, само ново небе и нова земя. Добре, а какво ще кажете за този стих?

 
Откровение 21:5
И Седящият на престола рече: Ето, подновявам всичко. И каза: Напиши, защото тия думи са верни и истинни.

Ще има голям рестарт. След него нещата ще са по-различни. Елита ще е друг (по-добър).  Всъщност цялата книга Откровение пише за едно голямо зануляване, където Бог ще остави нещата да паднат буквално до дъното, за да могат хората да осъзнаят кое е злото, да видят истинското му лице и да се обърнат към Него за помощ и спасение. И тук е мястото да отбележа, че това, което много хора очакват – да видят голямо съживление всъщност могат да го видят само ако минат през скръбта. Защото преди това ще има голямо отпадане от вярата.

1 Тимотей 4:1
А Духът изрично казва, че в послешните времена някои ще отстъпят от вярата, и ще слушат измамителни духове и бесовски учения

А съживлението е през Голямата скръб, когато 144 000 благовестители ще обикалят света и ще благовестват на хората и много хора ще се спасят. В Словото пише, че числото им беше като морският пясък. Не можеше да се преброят.

Откровение 7 глава
9 След това видях, и ето голямо множество, което никой не можеше да изброи, от всеки народ, и от всичките племена, люде и езици, стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи, с палмови клони в ръцете си,
13 Тогава един от старците проговори, като ми каза: Тия облечени в бели дрехи, кои са? и откъде са дошли?
14 И рекох му: Господине мой, ти знаеш. А той ми каза: Това са ония, които идат от голямата скръб; и са опрали дрехите си, и са ги избелили в кръвта на Агнето.

Скъпи братя и сестри. Голямото зануляване започна. Но, не трябва да ни е страх от това. Напротив. Исус каза „Тези неща трябва да се случат, но вие не се бойте, когато видите да се случват вдигнете главите си, защото изкуплението ви наближи!“

Не сме определени на гняв, но на спасение, чрез нашият Господ Исус Христос.

1 Солунци 5:9
Защото Бог ни е определил не на гняв, но да получим спасение чрез нашия Господ Исус Христос,

А периода на Голямата скръб ще бъде период на Божият гняв пише го:

Откровение 6:17
Защото е дошъл великият ден на Неговия гняв; и кой може да устои?

Бог обеща да ни опази от този ден. Това ще бъде ден на изпитание за всички, които живеят по земята. А когато Бог обещае нещо, Той го спазва. Той обеща да ни опази от този ден. Ако си на земята този ден, няма как да не пострадаш. А Бог каза „Ще те опазя“

Откровеине 3:10
Понеже си опазил Моята заповед да търпиш, то Аз ще опазя тебе от времето на изпитанието, което ще дойде върху цялата вселена да изпита ония, които живеят по земята.

Как? Просто няма да си тук. Ще участваш в събитието, което пророците искаха да видят – грабването на църквата.

Исая 57:1
Праведният загива, и никой не взема това присърце; И благочестивите се отнемат от земята, без да размисли някой, Че праведният се отнема преди да дойде злото.

Не се страхувайте от „голямото зануляване“. Знаете как свършва книгата. Накаря ние побеждаваме! Слава на Бога!

Последна промяна: Sep 07 2021 в 4:15 PM

Назад