Вход | Регистрация

Вход

Loginname: Парола: Забравени детайли? Регистрация

Статии


Както беше в Ноевите и Лотовите дни ...

news

В 17-та глава на Лука Госппод Исус споменава за Ноевите и Лотовите дни. Там не е толкова важен списъка в текста "садяха, градяха, женеха се ...." а характеристиките на времената

Виж повече

The Great Reset – Ще има ли голямо зануляване?

news

Днес много се говори за „голямото зануляване“, но библейско ли е то? Има ли го в Библията въобще и ще остави ли Бог елита да прави каквото си иска на земята? Да видим какво казва Словото по въпроса

Виж повече

Грабването

news

Тази статия е продължение на поредицата „Как да тълкуваме и разбираме Библията“ и днешната тема е „Грабването“.

Виж повече

"Как да тълкуваме и разбираме Библията (пример: Духовните дарби)"

news

    В зората на Църковния период, когато в тялото на Христос започват да навлизат ереси, Църквата не толкова канализира, структурира и дефинира своите учения и доктрини, колкото създава правила за тълкуване и разбиране на библейските текстове.

Виж повече

ООН иска да въведе постепенно Новият световен ред между 2021 и 2030

news

От години президенти и премиери (Клинтън, Буш и бащата и синът, Обама, Гордън Браун и други), държавни секретари като Кисинджър и други говорят постоянно за въвеждане на Новият световен ред. Какво означа това за хората?

Виж повече

Второ съборно послание на апостол Йоан

news

Изследване на посланието според методите на Херменевтиката и значението на оригиналните думи.

Виж повече

"Бог допуска"

news

В духовният свят всичко опира и се управлява от „легалното право“ - който има легално право върши волята си, който няма – не може да направи нищо, дори и да иска!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 3 част

news

Противоречието ( на пръв поглед) идва в следващия стих – Знаем, че всеки роден от Бога НЕ ВЪРШИ (прави, създава, произвежда, изгражда, твори) ГРЯХ!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 2част

news

Вижте каква любов (уважение, оценяване) ни даде (показа) Баща ни, да се наречем (назовем) деца (чада, синове, наследници) на Бога и сме!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 1 част

news

 Той насочва посланието си към три групи вярващи – бащи във вярата, младежи във вярата и деца във вярата, към всички Божи деца, без ограничение.

Виж повече