Вход | Регистрация

Вход

Loginname: Парола: Забравени детайли? Регистрация

Регистрация

email-address:
username (id):
Full Name:

Познаване на Бог

Една книга, която е откровение от Святия Дух и ще помогне на много хора да познаят Бога. Автор на книгата е Иван Антонов и чрез нея ще видите къде са били заблудите и крепостите в живота ви и как да ги премахнете.

Към книгата и аудио версията

Четири стъпки до Бог. Това е кратко послание за тези, които не вярват в Спасителя и не са спасени. Ако не сте спасени, вие имате нужда да създадете връзка с Бог, чрез Господ Исус, за да получите вечен живот. И само Той може да ви помогне в сегашната ви ситуация!

Още...

 

За тази страница !

На нашата страница ще намерите много материали за хвалението. Ние обръщаме много голямо внимание на хвалението и поклонението. Песните, които ще намерите на страницата са с текстове и акорди. Сложихме и аудио плеър, за да можете да ги чуете. 

Обърнали сме също така и внимание на други важни теми, за които сме писали в статиите. Статиите се обновяват редовно. Ако имате материал и искате да го публикувате при нас, трябва да ни го изпратите и ние ще го публикуваме от ваше име, след като бъде прегледан от администратор. 

Има раздел, който е само за регистрирани потребители. Ако желаете да се включите в него е необходимо да се регистрирате. Може да изпращаме бюлетин с новите неща в сайта, при желание на потребителите. Системата за автоматично абониране ще бъде готова скоро. 

Имаме молитвена стена, която можете да видите в страницата молитва. Ако имате необходимост изпратете ни съобщение за какво искате да се молим и ние ще публикуваме вашата молитвена нужда на нашата молитвена стена. Последните теми от молитвената стена са публикувани и тук - по-надолу.

Ако Бог е работил във вашият живот и искате да дадете свидетелство, изпратете ни го и ние ще го публикуваме.

За всякакви предложения и препоръки моля свържете се с нас от страницата Контакти.

 

Последните теми от Молитвената стена 

 

Молитвена стена


Господ Исус идва скоро!
news

Покайте се, молете се и живейте свят живот, защото времето изтече и Господ Исус идва!!!

Молитва за управниците на България!
news

Нека се молим за управниците на България - Бог да ги новороди, за да управляват със страх от Бога, милосърдие и усърдие за благото на народа!

 

Брошури


 

 • Добрата новина

  Защото Бог толкова много възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот!"

  Още... »


 • Той плати цената и за теб

  Това е моята изповед пред теб, как Бог ме намери и ми откри, че Господ Исус стана грешен на кръста вместо мен, за да живея с Него вечно!

  Още... »


 • Нуждаеш се от Спасител

  Бог няма да съди никого за добрите му дела, но за злите - за греховете, защото добрите няма да те оправдаят в нито едно съдилище! Те не покриват греховете!

  Още... »


 • Заглавие на брошура 4

  Очаквайте скоро ....

  Още... »

Статии


Както беше в Ноевите и Лотовите дни ...

news

В 17-та глава на Лука Госппод Исус споменава за Ноевите и Лотовите дни. Там не е толкова важен списъка в текста "садяха, градяха, женеха се ...." а характеристиките на времената

Виж повече

The Great Reset – Ще има ли голямо зануляване?

news

Днес много се говори за „голямото зануляване“, но библейско ли е то? Има ли го в Библията въобще и ще остави ли Бог елита да прави каквото си иска на земята? Да видим какво казва Словото по въпроса

Виж повече

Грабването

news

Тази статия е продължение на поредицата „Как да тълкуваме и разбираме Библията“ и днешната тема е „Грабването“.

Виж повече

"Как да тълкуваме и разбираме Библията (пример: Духовните дарби)"

news

    В зората на Църковния период, когато в тялото на Христос започват да навлизат ереси, Църквата не толкова канализира, структурира и дефинира своите учения и доктрини, колкото създава правила за тълкуване и разбиране на библейските текстове.

Виж повече

ООН иска да въведе постепенно Новият световен ред между 2021 и 2030

news

От години президенти и премиери (Клинтън, Буш и бащата и синът, Обама, Гордън Браун и други), държавни секретари като Кисинджър и други говорят постоянно за въвеждане на Новият световен ред. Какво означа това за хората?

Виж повече

Второ съборно послание на апостол Йоан

news

Изследване на посланието според методите на Херменевтиката и значението на оригиналните думи.

Виж повече

"Бог допуска"

news

В духовният свят всичко опира и се управлява от „легалното право“ - който има легално право върши волята си, който няма – не може да направи нищо, дори и да иска!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 3 част

news

Противоречието ( на пръв поглед) идва в следващия стих – Знаем, че всеки роден от Бога НЕ ВЪРШИ (прави, създава, произвежда, изгражда, твори) ГРЯХ!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 2част

news

Вижте каква любов (уважение, оценяване) ни даде (показа) Баща ни, да се наречем (назовем) деца (чада, синове, наследници) на Бога и сме!

Виж повече

Първо съборно послание на апостол Йоан - 1 част

news

 Той насочва посланието си към три групи вярващи – бащи във вярата, младежи във вярата и деца във вярата, към всички Божи деца, без ограничение.

Виж повече

 

Поздрав за потребителите на сайта


 

Абонамент за бюлетин


 

Последните теми от форума:

Към форума ...